Hooft & Petiet

Meubelverhuur

Meubelverhuur

Verhuur interieur en inventaris

Passende meubels voor elke woning en elke smaak

Wij hebben alles op voorraad en kunnen zeer snel leveren. Wij verhuren voor showroomgebruik, voor modelwoningen bij nieuwbouwprojecten of voor de inrichting van leegstaande woningen die verkocht gaan worden. 

Ook verhuren wij voor gebruik aan expats, studenten of short stay’s.

 

Kortom, Hooft & Petiet verhuurt meubels voor woningen die gepresenteerd moeten worden voor een succesvolle verkoop en voor bewoners die tijdelijk gaan leven in de woning.

Meubelverhuur modelwoningen

Er wordt tegenwoordig weer meer gebouwd. Bij nieuwbouwprojecten worden woningen al vooraf verkocht, maar soms zijn, na oplevering, nog niet alle woningen verkocht. Hooft & Petiet richt voor uw nieuwbouwproject een modelwoning in.

Meubelverhuur logeerwoningen

Zoekt u als bouwbedrijf of woningcorporatie een tijdelijk thuis voor de bewoners van de te renoveren panden? Bespaar tijd, geld en zorgen en bel ons! Wij organiseren vlekkeloos een logeerwoning, alleen het koffertje hoeft te worden uitgepakt.

Meubelverhuur expat woningen

Zoekt u voor korte of langere tijd meubels of een hele inboedel voor uzelf, uw klant of personeel? Wij regelen alles voor u, tot in detail.

Meubelverhuur verkoopstyling

Leegstaande huizen verkopen niet goed. Hooft & Petiet kan van de vloer en wandafwerking tot aan een passende inrichting de woning verkoopklaar maken.

Hooft & Petiet is het juiste adres!

Referentie“Hooft & Petiet is een prettig bedrijf met gevoel voor sfeer en smaak! Ik koos ze uit om meubels bij te huren omdat ik nét iets anders dan standaard wilde. Dat is goed gelukt. Ze begrepen wat ik bedoelde en dachten met me mee – waarbij ze mij tactvol bijstuurden als het ging om hun professionele ervaring en expertise. Ik heb me graag laten overtuigen. Servicegericht, adequaat en flexibel, precies wat je nodig hebt in zulke drukke tijden. Dank voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat.”

Dilia Meijboom

Benieuwd wat

voor u kan doen?

Benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan doen?