Hooft & Petiet

Services

Services

Onze services

Wij ontzorgen van A tot Z

Hooft & Petiet biedt een uitgebreide reeks services aan, die verder gaat dan meubelverhuur en inrichting.

Zo kunnen wij de basisverlichting en de stoffering van vloeren, wanden en ramen verzorgen. En dat alles in de gewenste stijl, van basic, tot luxe of zelfs design.

Tegenwoordig kan niet gewoond worden zonder een goede internetaansluiting. De televisie en internet abonnementen verzorgen wij graag voor u.

En ook de fotografie,  (wissel) schoonmaak, het beheer en de bewoner services vallen binnen onze dienstverlening.

Wij streven naar ontzorging op elk gebied!

Bewonersbegeleiding check-in

Beheer van woningen

Eén aanspreekpunt voor alle woningzaken, wel zo duidelijk. Of het nu gaat om een verstopt toilet of een internetverbinding dat hapert: de bewoners hebben één aanspreekpunt. Wij zorgen er vervolgens voor dat de juiste mensen aan de slag gaan voor de oplossing.

Bewoner services

Bij tijdelijke bewoning komt heel wat kijken. Zo worden bewoners gematcht met de beschikbare woningen, worden afspraken gemaakt over het in- en uitchecken in de woning (sleuteloverdracht) en worden tijdelijke contracten getekend. En tussen de wissels door, moet er uiteraard worden schoongemaakt. Met onze deskundige bewoner services heeft u hier geen omkijken naar.

Hooft & Petiet is het juiste adres!

Referentie

Hooft & Petiet werkt in opdracht van Portaal, mee aan de “renovatietrein” in Overvecht, Utrecht. Deze renovatie wordt uitgevoerd door BAM Wonen. Hooft & Petiet is in onze aanpak onderdeel van het projectteam. Hierin zijn zij verantwoordelijk voor de bewonersbegeleiding; de inrichting en bewonerscontacten rondom de uitgave en inname van  van tientallen logeerwoningen.

Sociaal projectleider: “Ik heb Hooft & Petiet leren kennen als een professionele partij die kwalitatief goed werk levert en klantgericht werkt.”

 

Danny Mooren
Portaal

Benieuwd wat

voor u kan doen?

Benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan doen?