Hooft & Petiet

Wat is een wisselwoning

Een gestoffeerde woning zonder inventaris

Een wisselwoning wordt ingezet bij projecten waar huurders voor langere tijd hun eigen woning moeten verlaten vanwege renovatie of sloop. Huurders verblijven met het eigen interieur in een wisselwoning. Hooft & Petiet verzorgt de stoffering en de basisverlichting van de wisselwoning. De stoffering betreft vloeren, wanden en raambekleding en wordt uitgekozen in overleg met de opdrachtgever en/of de bewoners. Zoekt u echter een oplossing voor tijdelijke bewoning inclusief inventaris? Dan is een logeerwoning de juiste oplossing.

Wat is een wisselwoning
Schilder wisselwoning

Het gemak van samenwerken met Hooft & Petiet

Uw project kan overal in Nederland plaatsvinden, wij kunnen van het topje van Groningen tot aan de voet van Limburg wisselwoningen stofferen en voorzien van basisverlichting. En of het nu voor een paar weken of enkele maanden is, de woningen zijn direct te betrekken door de tijdelijke bewoners met hun eigen meubels en inventaris.
Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat het verblijf van de tijdelijke bewoners soepel verloopt. Ook als u assistentie nodig heeft bij het in- en uitchecken, of gewoon wil brainstormen over alle mogelijkheden, wij zijn er om te helpen.

Benieuwd wat

voor u kan doen?

Benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan doen?