Hooft & Petiet

Meubelverhuur voor expat woningen

Het gezellige thuisgevoel in Nederland

Voor expats die gedurende een aantal jaren in Nederland verblijven, is het creëren van een thuisgevoel van onschatbare waarde. Werkgevers begrijpen dat het essentieel is dat hun buitenlandse werknemers en hun gezinnen zich comfortabel en welkom voelen tijdens hun verblijf. Hooft & Petiet biedt een uitgebreide meubelverhuur- en stylingdienst om expat woningen te transformeren tot warme, volledig ingerichte toevluchtsoorden.

Een volledig ingerichte woning is voor expats niet alleen een plek om te verblijven; het is de kern van hun ervaring in het buitenland. Werkgevers kunnen Hooft & Petiet inschakelen om niet alleen (design) meubels te leveren en de woning te stylen, maar ook om de volledige inventaris te verzorgen, van bestek en pannen tot de speelkamer voor de kinderen en een gezellig aangeklede tuin.

Meubelverhuur expats

Meubelverhuur voor alleenstaanden, koppels en gezinnen met kinderen

Met een uitgebreide collectie meubels, van basic tot design, biedt Hooft & Petiet een breed scala aan opties om de woning van expats helemaal naar wens in te richten. Of het nu gaat om een modern, klassiek of eclectisch interieur, wij hebben de perfecte stijl om aan de voorkeuren van de bewoners te voldoen. En wij gaan verder dan meubelverhuur door ook de volledige inventaris te verzorgen. Van keukengerei en servies tot beddengoed en handdoeken, we zorgen ervoor dat elke dagelijkse behoefte is voorzien.

Voor expatgezinnen met kinderen creëren we speelkamers die de verbeelding prikkelen en een veilige en stimulerende omgeving bieden. We begrijpen het belang van een gezinsvriendelijke omgeving en passen onze diensten aan om aan deze behoeften te voldoen.

Onze stylingdiensten omvatten ook de inrichting van tuinen en buitenruimtes. Van comfortabele loungemeubels tot sfeervolle verlichting, we zorgen ervoor dat expats kunnen genieten van ontspannen momenten in hun eigen achtertuin.

Efficiëntie voor werkgevers, comfort voor de werknemer

Werkgevers kunnen met één partner samenwerken voor het volledige proces, waardoor het beheer van de expatwoning efficiënt en gestroomlijnd verloopt. Onze professionele stylingteams besteden aandacht aan elk detail, waardoor de woning niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk is. Wij begrijpen dat elke expat unieke behoeften heeft. Daarom passen we onze diensten aan om aan individuele wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat de woning een echt thuis wordt.

Voor expats die zich thuis willen voelen in Nederland, biedt Hooft & Petiet de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we een warme en uitnodigende omgeving kunnen creëren die aansluit bij de unieke behoeften van expatbewoners en hun gezinnen.

Benieuwd wat

voor u kan doen?

Benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan doen?