Hooft & Petiet

Wat is een logeerwoning

Tijdelijk wonen met het gevoel van thuis

Een logeerwoning is een tijdelijke woning waar bewoners zich tijdens de bouw of renovatie van hun eigen woning kunnen vestigen. Bewoners verblijven hier enkele weken en soms zelfs een aantal maanden. Het is daarom van belang dat de logeerwoning als een thuis aanvoelt en voorzien is van dezelfde gemakken als de eigen woning.

Complete inrichting en inventaris

Een logeerwoning volledig inrichten, is wat Hooft & Petiet doet. We beschikken over een groot assortiment meubilair en richten daarmee elke ruimte in de woning sfeervol in. De woonkamer wordt voorzien van een gezellige zithoek met televisie en een fijne eethoek. De slaapkamers van comfortabele bedden en functionele nachtlampjes. En natuurlijk voegen we onze accessoires als finishing touch! Onze ervaren stylisten weten precies wat een ruimte nodig heeft.

Wat is een logeerwoning

Daarnaast leveren we natuurlijk ook huishoudelijke apparatuur met een uitgebreide inventaris. Zoals een stofzuiger, een wasmachine met droogrek, een strijkplank en een strijkijzer. En ook de keuken beschikt naast alle vanzelfsprekende apparatuur zoals een koelkast, fornuis, koffiezetapparaat en waterkoker over alles wat je nodig hebt. Van koekenpan tot beslagkom, van snijplank tot flesopener en van dinerbord tot bakspaan: alles is aanwezig.

 

En ook wanneer behoefte is aan een nog uitgebreider of luxer pakket, zoals een welkomstpakket, linnengoed, een tuinset of iets anders, is Hooft & Petiet het juiste adres!

Vloer- en wandafwerking, schoonmaak, bewoner services…we doen het allemaal

Soms is een woning helemaal ‘kaal’ of voldoet deze simpelweg niet aan de standaard waaraan een logeerwoning moet voldoen. Voorafgaand aan de inrichting zorgen we er dan voor dat het schilderwerk gedaan is en de vloeren gelegd. Ook brengen we basisverlichting en raambekleding aan in de woning.

Nadat de woning is ingericht en het internet is aangesloten, leveren we de woning schoon op. De logees komen dan in een lekker fris en schoongemaakt verblijf! Logees worden indien gewenst, verwelkomt door onze medewerker bewoner services. Hij of zij leidt de logees rond in de woning, ondertekent tijdelijke contracten en overhandigd de sleutel. Mochten er vragen zijn vanuit de bewoner met betrekking tot de inventaris of het vastgoed, met onze beheerservice. En wanneer de bewoners de logeerwoning verlaten zorgen wij ervoor dat de woning gereed gemaakt wordt voor de volgende bewoner!

Levertijden

Wij beschikken altijd over een groot en divers assortiment interieurs. Op korte termijn een transport plannen en de woning inrichten is dan ook geen probleem. En wanneer u het uitkomt, halen we alles ook weer op. Onze dienstverlening bestrijkt heel Nederland.

Interieurstyling, meubelverhuur, vloer- en wandafwerking en meer…

Zoekt u als bouwbedrijf of woningcorporatie een tijdelijk thuis voor de bewoners van de te renoveren panden? Bespaar u tijd, geld en zorgen en bel ons! Wij organiseren vlekkeloos een logeerwoning of rustwoning, alleen het koffertje hoeft te worden uitgepakt. Is alleen stoffering nodig en betrekken de bewoners de woning met hun eigen inventaris? Dan is een wisselwoning de juiste oplossing.

Benieuwd wat

voor u kan doen?

Benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan doen?