Hooft & Petiet

Logeerwoningen

Logeerwoning, rustwoning en wisselwoning

Tijdelijke woonvoorziening

U levert de woning, wij de inrichting

Wanneer bewoners enkele weken elders moeten verblijven, is de logeerwoning een mooie voorziening. Een volledig ingerichte woning, van alle gemakken voorzien. En onze ervaren stylisten brengen het gevoel van thuis naar de tijdelijke woning.
Verlaten bewoners met het eigen interieur de woning voor een bepaalde periode, dan is een wisselwoning passend. Wij verzorgen de stoffering en de basisverlichting, zodat bewoners er direct in kunnen.

Is gekozen voor de inzet van rustwoningen, dan maken wij een knusse woonkamer met werkplekken, verschillende zitjes en kookvoorziening in de woning. De bewoners kunnen hier overdag gebruik van maken.
Welke woning ook moet worden ingericht, bij Hooft & Petiet bent u aan het juiste adres!

Logeerwoning

Tijdelijk wonen met het gevoel van thuis

Wisselwoning

Onze basis, eigen interieur

Rustwoning

Even weg uit de eigen woning

Onze services

Het gemak van ontzorging

Logeerwoning tijdelijke woning

Uw partner in vastgoedinrichting

Zoekt u als bouwbedrijf of woningcorporatie een partner voor het realiseren van een tijdelijk thuis voor de bewoners van de te renoveren panden? 

Bespaar tijd, geld en zorgen: bel ons! 

Wij organiseren vlekkeloos de gehele inrichting van een logeerwoning, wisselwoning of rustwoning: alleen de koffer hoeft nog door de bewoners te worden uitgepakt.

Hooft & Petiet is het juiste adres!

Referentie

“Vanaf het eerste contact verliep onze samenwerking soepel en prettig. Hooft & Petiet  dacht goed mee en nam ons alle werkzaamheden uit handen. De tijdelijke woningen werden gestoffeerd én ingericht en voorzien van apparatuur en WiFi. Het resultaat was verbluffend, echt een plaatje uit een glossy magazine. Ook de bewoners waren verrast over de inrichting en de 7 weken vlogen om voor hen. “Het voelde als een vakantie” zei een bewoner en een andere bewoner wilde er “altijd wel blijven wonen”. Voor ons een 3 dubbel goed gevoel; Enthousiaste bewoners, een tevreden opdrachtgever en wij blij. En het leeghalen van de woningen was met een belletje geregeld. De sleutels van de lege woningen werden weer aan ons overhandigd.”

 

Wendeline Willemsz
Coen Hagedoorn Bouw

Benieuwd wat

voor u kan doen?

Benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan doen?