Hooft & Petiet

Tijdens de renovatie even tot rust komen

Deltawonen heeft het laatste kwartaal van 2017 Nikkels Bouwbedrijf BV de opdracht gegeven de woningen aan de Kattendoorn in Kampen te renoveren. Nikkels heeft gezorgd voor een rustwoning voor de bewoners tijdens de renovatie om even tot rust te kunnen komen. Er is onderhoud uitgevoerd aan de woningen, zoals buitenschilderwerk, nieuwe dakbedekking of het plaatsen van een nieuwe badkamer, toilet en/of keuken. 

Rustwoning Kattendoorn Kampen

Naast onderhoud is ervoor gezorgd dat de woningen minder energie gaan verbruiken. Dit is onder andere gerealiseerd door dubbel glas te plaatsen of door isolatie aan te brengen. 

Tijdens een groot renovatie- en verbeterproject is het gedurende de renovatieperiode onrustig in en om de woningen geweest. Om de bewoners even te ontzien heeft Nikkels Bouwbedrijf Hooft & Petiet de opdracht gegeven een rustwoning in te richten. De woning is huiselijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Bewoners van Kattendoorn konden even in alle rust een boek lezen, tv kijken of koken in de compleet ingerichte keuken.

Hooft & Petiet richt regelmatig rustwoningen in. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Rustwoning bewoners tijdens renovatie

Coen Hagedoorn heeft Hooft & Petiet voor aanvang van het energieproject gevraagd een rustwoning voor de bewoners in te richten. Als de overlast voor de bewoner, wiens huis op dat moment gerenoveerd wordt, iets te veel is, dan is de rustwoning beschikbaar. Deze is volledig en comfortabel ingericht met een compleet ingerichte keuken, etc. Zo kunnen bijvoorbeeld thuiswerkers hun werk voortzetten in de rustwoning en ouders met kinderen zich onttrekken aan de overlast.

Benieuwd wat

voor u kan doen?

Benieuwd wat Hooft & Petiet voor u kan doen?